Tervetuloa Sastamalaan opaskollegat – Lämmintä päälle

Hyvät Lounais-Suomen opastapaamisen osallistujat,

Me täällä Sastamalassa odotamme innolla teidän saapumistanne vieraaksemme tulevana lauantaina.

Ilmojen haltija lupaa ainakin toistaiseksi aurinkoista kevätpäivää, mutta toivomme teidän ottavan huomioon, että haluamme esitellä teille keskiaikaisia kirkkojamme, joissa ei ole minkäänlaista lämmitysjärjestelmää. Varautukaa siis lämpimin ulkovaattein, jotta ei tarvitsisi palella.

Suomalaisen kirjan museo Pukstaaviin ilmoittautuneet, huomioikaa, että viemme teidätkin tutustumaan vanhimpaan kivikirkkoomme, Pyhän Marian kirkkoon. Käymme myös Sastamalan Wanhassa Pappilassa, joka on vain kesäkäytössä ja ennätyskylmän kevään vuoksi sielläkin on vielä aika viileää.

Näistä varoituksista huolimatta olette lämpimästi tervetulleita Sastamalaan!

Eija Vaateri
Sastamalan oppaat ry

Scroll to top